Margriet Sigger

margriet-h


Wat is je taak bij Logopedie de Brug?

Ik ben secretaresse voor 2 dagen per week en verzorg alle secretariële en administratieve taken om het hele team logopedisten dagelijks te ondersteunen. Het werken bij Logopedie de Brug is een dynamische en afwisselende baan.
Ik werk sinds 2008 in deze prachtige, goed georganiseerde praktijk. Het is fijn om samen te werken in een vriendelijk en deskundig team. De dagelijkse omgang met mensen en collega’s vind ik erg leuk.
Indien u zich aanmeldt voor een logopedische behandeling probeer ik in zo goed mogelijk overleg met u een geschikte dag en tijd te vinden voor uw behandeling. Tevens kijk ik welke logopedist in aanmerking komt om uw specifieke hulpvraag het best te behandelen.

 

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd houd ik ervan om veel buiten te zijn, in de tuin te werken, te wandelen, te reizen en daarbij nieuwe culturen te leren kennen. Verder houd ik van lezen, zingen, geschiedenis, ben creatief, hou van diversiteit en het verleggen van mijn grenzen op velerlei manieren. Om fit te blijven train ik 3x per week bij vrouwen fitness.