Nicole Dekker

nicole h


Wat maakt werken bij Logopedie de Brug zo leuk?

Sinds november 2017 ben ik werkzaam bij Logopedie de Brug. Het werken in een groot team spreekt mij erg aan. Op deze manier kan kennis en ervaring met elkaar gedeeld worden. De diversiteit aan hulpvragen maakt het werk uitdagend. Daarnaast heeft Logopedie de Brug een breed netwerk met verschillende samenwerkingsverbanden. Hierbij delen zorgprofessionals hun kennis en deskundigheid, wat leidt tot kwalitatief betere, meer gestroomlijnde, goed afgestemde zorg.

Hoe vertaal je de missie van logopedie & dyslexie de Brug in je eigen handelen?

Geduld, behulpzaamheid en enthousiasme zijn kwaliteiten die ik graag inzet tijdens de behandeling. Het inzetten van je eigen kwaliteiten in combinatie met het gebruik maken van de meest recente behandelmethodes, draagt bij aan het bieden van de beste zorg op maat.

Waar heb je je binnen de logopedie speciaal in verdiept?

Op dit moment specialiseer ik me op het gebied van volwassenen/ouderenzorg (adem/stemproblemen, dysartrie, afasie en slikproblemen), daarnaast behandel ik kinderen met spraak- en taalproblemen.

Hoe combineer je werk en privé?

Al van jongs af aan wist ik dat ik graag met mensen wilde werken, aangezien mijn zorgzaamheid hierbij goed tot zijn recht komt. Ik werk 4 dagen per week voor Logopedie de Brug, waarbij ik een grote diversiteit aan problematieken behandel. Iedere dag is weer een uitdaging, wat bij mij tot voldoening en energie leidt. Leuke dingen doen in het weekend, zoals lekker uitwaaien op de motor, zorgt voor ontspanning. Deze combinatie van werk en privé zorgen ervoor dat ik mijn cliënten de kwaliteit kan leveren waar zij recht op hebben.