Logopedist Volwassenen- en Ouderenzorg (Zutphen e.o.)

Vacature logopedist ouderen en volwassenen

Vanwege uitbreiding van ons behandelaanbod zijn wij op zoek naar een logopedist met affiniteit met volwassenen en ouderen. Het gaat om een functie voor 3-5 dagen in de week. Het aantal dagen en uren is in overleg bespreekbaar, net als de verschillende locaties. Een combinatie van behandelaanbod volwassenen/ouderen en kinderen is ook mogelijk. Ook als je (binnenkort) afstudeert of herintreder bent, ben je van harte welkom!

Wie zijn wij?

Logopedie de Brug is een allround logopediepraktijk in de Achterhoek. Wij zijn gevestigd in verschillende locaties waaronder gezondheidscentra, waar ook huisartsen en andere paramedici gevestigd zijn. Hierdoor is er veel samenwerking mogelijk met o.a. fysiotherapeuten, ergotherapeuten, etc. Wij behandelen volwassenen en ouderen met uiteenlopende logopedische problematiek. Naast de zorg voor volwassenen en ouderen behandelen wij ook kinderen.

Dit vind je leuk om te doen:

Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je vindt het fijn om direct in contact te staan met ouderen en hun naaste omgeving. Je kijkt niet alleen naar de hulpvraag maar vooral naar de mens achter de hulpvraag. Je staat sterk in je schoenen en weet goed samen te werken met andere disciplines. Jij houdt van een dynamische, groeiende omgeving met steeds nieuwe uitdagingen om aan te kunnen gaan. Je bent op zoek naar een werkplek waar je de ruimte en de tijd krijgt om zelf ook verder te groeien.

Herken je jezelf hierin?

  • Je zoekt een afwisselende baan binnen een informele werksfeer.
  • Je werkt graag met volwassenen/ouderen of kinderen. Beide wensen zijn mogelijk of een combinatie hiervan.
  • Je bent positief, leergierig, creatief en initiatiefrijk.
  • Je werkt graag samen met fijne collega’s die kennis en ervaring graag met je delen.
  • Je staat open voor persoonlijke begeleiding en coaching.
  • Je wil graag zo snel mogelijk een vast contract met vaste uren.

Dit beiden wij:

  • Een prettige, informele en dynamische werkomgeving. Geen dag is hetzelfde!
  • Een goed en vast salaris per maand (vergelijkbaar FWG 55) met een opleidingsbudget en mogelijkheid tot specialisatie.
  • Je krijgt een werk laptop, werk tablet en werktelefoon.
  • Je krijgt een passende reiskostenvergoeding.

Heb je interesse in deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Stuur je sollicitatie dan door naar info@logopediedebrug.nl.

Heb je nog vragen?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Irma Wopereis (praktijkhouder Logopedie de Brug) via telefoonnummer 06 – 12 32 56 53 of iwopereis@logopediedebrug.nl.

Kijk ook verder op deze website of onze social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Logo Logopedie De Brug wit

Wie wij zijn.

We zijn een allround praktijk met verschillende specialisaties en helpen met spraak, taal, eten en drinken, stem, gehoor, lezen en spellen.