Logopedist Volwassenen- en Ouderenzorg

Vacature logopedist ouderen en volwassenen

Vanwege uitbreiding van ons behandelaanbod zijn wij op zoek naar een logopedist met affiniteit met volwassenen en ouderen. Het gaat om een functie voor 2-5 dagen in de week. Het aantal dagen en uren is in overleg bespreekbaar, net als de locaties. Een combinatie van behandelaanbod volwassenen/ouderen en kinderen is ook mogelijk. Ook als je (binnenkort) afstudeert of herintreder bent, ben je van harte welkom!

Wie zijn wij?

Logopedie de Brug is een allround logopediepraktijk in de Achterhoek. Wij zijn gevestigd in verschillende locaties waaronder gezondheidscentra, waar ook huisartsen en andere paramedici gevestigd zijn. Hierdoor is er veel samenwerking mogelijk met o.a. fysiotherapeuten, ergotherapeuten, en andere zorgprofessionals. Wij behandelen volwassenen en ouderen met uiteenlopende logopedische problematiek. Naast de zorg voor volwassenen en ouderen behandelen wij ook kinderen.

Dit vind je leuk om te doen:

Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Je vindt het fijn om direct in contact te staan met ouderen en hun naaste omgeving. Je kijkt niet alleen naar de hulpvraag maar vooral naar de mens achter de hulpvraag. Je staat sterk in je schoenen en weet goed samen te werken met andere disciplines. Jij houdt van een dynamische, groeiende omgeving met steeds nieuwe uitdagingen om aan te kunnen gaan. Je bent op zoek naar een werkplek waar je de ruimte en de tijd krijgt om zelf ook verder te groeien en waar je kan samenwerken, sparren en overleggen met collega’s. Daarnaast werk je samen met een collega die ook gespecialiseerd is in volwassenen- en ouderenzorg aan het versterken van eerstelijnszorg.

Herken je jezelf hierin?

Je zoekt een afwisselende baan binnen een informele werksfeer. Je werkt graag met volwassenen/ouderen of kinderen. Beide wensen zijn mogelijk of een combinatie hiervan. Je bent positief, leergierig, creatief en initiatiefrijk. Afgestudeerd of met (stage)ervaring binnen volwassenen- en ouderenzorg. Je werkt graag samen met collega’s en andere zorgverleners.

Dit beiden wij:

  • Een afwisselende baan binnen een informele werksfeer;
  • Persoonlijke begeleiding en coaching;
  • Een contract met vaste uren;
  • Een gezellig team, samen met collega’s binnen een praktijklocatie werken;
  • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en/of te specialiseren;
  • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) en mogelijkheid om uren in te zetten voor extra vakantiedagen;
  • Reistijd voor woon-werk- en werk-woonverkeer valt na 15 minuten binnen betaalde werktijd;
  • Uitstekende primaire- en secundiare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, ruim budget voor bij -en nascholing. betaald overleg, betaalde thema/verdiepingsdagen, betaalde intervisie momenten, betaalde begeleiding en coaching, betaalde administratietijd, mogelijkheid tot deelname intercollegiaal overleg (helft van de tijd betaald);
  • Laptop, werktelefoon, tablet;
  • Een combinatie van werken met kinderen en ouderen/volwassenen is mogelijk.

Heb je interesse in deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Stuur je sollicitatie dan door naar: info@logopediedebrug.nl.

Heb je nog vragen?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne van der Meer via telefoonnummer: 0573 – 25 75 91.

Kijk ook verder op deze website of onze social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Logo Logopedie De Brug wit

Wie wij zijn.

We zijn een allround praktijk met verschillende specialisaties en helpen met spraak, taal, eten en drinken, stem, gehoor, lezen en spellen.

Zo bereik en volg je ons.