Leerwerkplekken en stages

Stage en leerplekken logopedie de Brug

Wil je afstuderen en/of stagelopen bij Logopedie de Brug of volg je de duale opleiding Logopedie en zoek je een geschikte leerwerkplek? Laat het ons weten!

Logopedie de Brug als stageplek

Wij hebben op verschillende locaties plek voor afstudeerders en stagiaires en bieden een veelzijdige stage met alle aspecten van het logopedievak. Bij een stage bij Logopedie de Brug doe je kennis en ervaring op met zeer diverse allround logopedische hulpvragen. Je werkt met collega’s met wisselende specialisaties waarvan je veel kunt leren. Wij bieden derde- en vierdejaarsstudenten een stagevergoeding van 200 euro bruto per maand en baangarantie na afstuderen.

Logopedie de Brug als leerwerkplek

Logopedie de Brug in een zeer geschikte leerwerkplek voor studenten die bewust kiezen voor een combinatie van werken en leren en zich willen omscholen en/of bijscholen tot logopedist. Overweeg je om de duale hbo-opleiding Logopedie te gaan volgen en/of zoek je een werkleerplek? Bij Logopedie de Brug is het mogelijk om voor een jaar, maar ook voor de duur van het duale traject (= 3 jaar) een leerwerkovereenkomst aan te gaan. Wij helpen jou graag groeien naar een startbekwaam logopedist met uitzicht op een vaste baan binnen onze praktijk.

Interesse?

Stuur je CV en motivatiebrief of neem vrijblijvend contact op met Anne van der Meer via: info@logopediedebrug.nl.

Logo Logopedie De Brug wit

Wie wij zijn.

We zijn een allround praktijk met verschillende specialisaties en helpen met spraak, taal, eten en drinken, stem, gehoor, lezen en spellen.

Zo bereik en volg je ons.