Logopedist locatie Hengelo (gld.) en Steenderen

Logopedie voor kinderen

Voor onze praktijklocatie binnen Gezondheidscentrum De Eik in Hengelo (gld) en schoollocatie binnen basisschool de Pannevogel in Steenderen zijn wij zijn op zoek naar een enthousiaste logopedist die graag met kinderen met uiteenlopende logopedische problemen werkt. Het aantal dagen en uren is in overleg bespreekbaar. Een combinatie van behandelaanbod kinderen en volwassenen/ouderen is ook mogelijk. Ook als je (binnenkort) afstudeert of herintreder bent, ben je van harte welkom!

Wie zijn wij?

Logopedie de Brug is een allround logopediepraktijk in de Achterhoek. Wij zijn gevestigd in verschillende locaties waaronder gezondheidscentra, waar ook huisartsen en andere paramedici gevestigd zijn. Hierdoor werken we veel samen met andere zorgverleners maar ook met verschillende basisscholen en speciaal onderwijsscholen binnen de regio. Wij behandelen kinderen met uiteenlopende logopedische problemen, zoals spraak-taalproblemen articulatieproblemen, lees & spellingsproblemen, OMFT en ook prelogopedie. Naast de zorg voor kinderen behandelen wij ook volwassenen en ouderen.

Dit vind je leuk om te doen:

Je houdt van afwisseling in je werkzaamheden. Jij houdt van een dynamische, groeiende omgeving met nieuwe uitdagingen om aan te kunnen gaan. Je bent op zoek naar een werkplek waar je de ruimte en de tijd krijgt om zelf ook verder te groeien en waar je met collega’s en andere disciplines kan samenwerken.

Herken je jezelf hierin?

Positief, leergierig, creatief en initiatiefrijk. Afgestudeerd of met (stage)ervaring binnen de vrije vestiging. Je hebt passie voor het werken met (jonge) kinderen en werkt graag samen met collega’s, pedagogische medewerkers, onderwijsprofessionals en andere zorgverleners.

Dit beiden wij:

  • Een afwisselende baan binnen een informele werksfeer;
  • Persoonlijke begeleiding en coaching;
  • Een contract met vaste uren;
  • Een gezellig team, samen met collega’s binnen een praktijklocatie werken;
  • Ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en/of te specialiseren;
  • 25 vakantiedagen (op basis van een fulltime contract) en mogelijkheid om uren in te zetten voor extra vakantiedagen;
  • Reistijd voor woon-werk- en werk-woonverkeer valt na 15 minuten binnen betaalde werktijd;
  • Uitstekende primaire- en secundiare arbeidsvoorwaarden zoals pensioen, reiskostenvergoeding, ruim budget voor bij -en nascholing. betaald overleg, betaalde thema/verdiepingsdagen, betaalde intervisie momenten, betaalde begeleiding en coaching, betaalde administratietijd, mogelijkheid tot deelname intercollegiaal overleg (helft van de tijd betaald);
  • Laptop, werktelefoon, tablet;
  • Een combinatie van werken met kinderen en ouderen/volwassenen is mogelijk.

Heb je interesse in deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct solliciteren? Leuk! We zien graag jouw reactie tegemoet. Stuur je sollicitatie dan door naar: info@logopediedebrug.nl.

Heb je nog vragen?

Voor meer inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anne van der Meer via telefoonnummer: 0573 – 25 75 91.

Kijk ook verder op deze website of onze social media kanalen zoals Instagram en Facebook.

Logo Logopedie De Brug wit

Wie wij zijn.

We zijn een allround praktijk met verschillende specialisaties en helpen met spraak, taal, eten en drinken, stem, gehoor, lezen en spellen.

Zo bereik en volg je ons.