Aanmelden zomergroepen.

Aan de slag met taal in de zomervakantie.

We starten weer met de zomergroepen! We hebben meerdere groepen waarbij we op speelse wijze werken aan taalbeheersing, lezen en spellen. Je kunt je kind met het onderstaande formulier aanmelden voor één van de groepen. We hebben drie verschillende groepen:

Taalpret.
Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Er wordt aandacht besteed aan het taalbegrip, de woordenschat en het maken van zinnen. Elke maandag- en donderdagochtend in de zomervakantie. Bekijk hier de flyer.

Taal in blokjes.
Voor kinderen uit groep 3 t/m groep 5 die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Samen met een logopedist wordt op speelse wijze het lezen en spellen verbeterd. Elke maandag- en donderdagochtend in de zomervakantie. Bekijk hier de flyer.

Spelen met klanken en letters (voorschot).
Voor kinderen uit groep 2 die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij organiseren leuke en leerzame activiteiten rondom beginnende geletterdheid in groepjes. Elke maandag- en donderdagochtend in de zomervakantie. Bekijk hier de flyer.

Inschrijfformulier Zomergroepen

  • Als jouw kind nog niet bekend is, zal er voor de zomervakantie een korte telefonische intake plaatsvinden  • Waarvoor wil je jouw kind aanmelden?


  • Op welke maandag(en) is jouw kind aanwezig (aanvinken)
  • Op welke donderdag(en) is jouw kind aanwezig (aanvinken)

  • Nog even wat toestemmingen

  • Elk kind krijgt een mapje met daarin speelse opdrachten die passen bij de taalactiviteiten. Dit mapje is eigendom van het kind. Voor dit mapje vragen wij u om een bijdrage van € 5 euro.

  • Tijdens de zomergroepjes maken wij ook foto’s/ video’s van de activiteiten en plaatsen deze op social media. Voornamelijk Facebook en Instagram. Gaat je ermee akkoord dat wij ook beelden online mogen plaatsen waarop jouw kind te zien is tijdens de activiteiten?

Overtuigd dat wij jou kunnen helpen?
Maak dan een afspraak!

Logo Logopedie De Brug wit

Wie wij zijn.

We zijn een allround praktijk met verschillende specialisaties en helpen met spraak, taal, eten en drinken, stem, gehoor, lezen en spellen.

Zo bereik en volg je ons.